• Fotoreportage
  • Fotoreportage
  • Fotoreportage

De praktijk

In 1994 is Agnes gestart met haar eigen mondhygiënepraktijk in Almere:
Er is veel aandacht voor de individuele situatie van de patiënt én wordt veel waarde gehecht aan een goed patiëntencontact.


Wij hebben ons al meer dan 20 jaar bewezen op het gebied van mondhygiëne. We maken gebruik van de nieuwste technieken en moderste apparatuur. Zo weet u zeker dat uw gebit alles krijgt wat het nodig heeft.

Kwaliteit is voor ons geen doel maar een middel. Tevens ligt onze kracht bij de samenwerking met tandarts, kaakchirurg, parodontoloog en/of arts.

Doormiddel van goede verslaglegging houden wij de verschillende disipline's nauwkeurig op de hoogte.
 

Nieuwe locatie Almere-Buiten

Wij vinden het leuk te melden dat wij een nieuwe vestiging gaan openen in Almere-Buiten aan de Edelhertweg 19. Zo kunnen wij, naast de locatie Almere-Stad (Danswijk) en Almere-Haven (Schoolstraat) ook behandelen in Almere-Buiten (Faunabuurt). Zo zijn wij altijd dicht in de buurt.

Onze collega Deborah zal op dinsdag en woensdag in de “Tandartsenpraktijk Edelhertweg” werkzaam zijn. Je kunt zelf de locatie uitzoeken wat het beste past. 

Vanaf dinsdag 1 maart 2016 zijn wij daar operationeel. Er kunnen nu al afspraken worden gemaakt. De afspraken gaan centraal via hoofdlocatie Salsastraat 036-5451600.