In de media

20 tot 26 maart 2017 Week van de Mondhygiënist
In de week van de mondhygienist hebben wij op facebook een winactie gehouden. De vraag was vertel eens waarom juist jij of iemand anders deze elektrische tandenborstel verdient. Dit is de winnaar geworden met dochter. Wij wensen je veel plezier ermee.


10 september 2016 Buurtfeest Danswijk met ondernemersmarkt
Een overweldigende opkomst bij het buurtfeest in Danwijk Almere. Onze kraam is goed bezocht door enthousiaste mensen en veel kinderen. Je kon gratis je mond laten checken op aanwezigheid van plaque. Als beloning een mooie tandenborstel met tandpasta. 
  

  

December 2015, Metamorfose praktijk Salsastraat
Eind december heeft de praktijk een metamorfose ondergaan. De gele behandelkamer is voorzien van een nieuwe supermoderne behandelstoel. Tevens is de gehele vloer van de praktijk vernieuwd. Zie de verschillen.
     
De nieuwe stoel en de blauwe kamer

    
De oude stoel
  
         
De nieuwe vloer.

(24 juni 2015 Facebookactie: Maak een foto met iets tussen je tanden)
Veel leuke reactie gehad. De winnaar is Thea. Je bent erg creatief geweest met ouderwets knip- en plakwerk.
        

(16 t/m 21 maart 2015)
De Week van de Mondhygiënist. Weer een leuk aantal enthousiaste mensen mogen ontvangen. 


(December 2014 Facebookactie)
In december hebben wij een actie gehouden op facebook, waarbij gevraagd werd wie een gekke, mooie of bijzondere glimlach op onze pagina wilde plaatsen.
Hier zijn verschillende leuke reacties op gekomen waaruit we uiteindelijk één foto hebben gekozen. 
         

Inmiddels hebben wij de maakster van deze foto Elske Hazenberg verblijd met de elektrische tandenborstel van Oral-B 5000.

(17 t/m 22 maart 2014)
De Week van de Mondhygienist. Edith Vallentin heeft de prachtige elektrische tandenborstel Oral-B 5000 gewonnen en enthousiast in ontvangst genomen.(17 t/m 22 maart 2014)
De Week van de Mondhygienist was weer een succes. Mevrouw Sandra Daan-Nijman is de gelukkige prijswinnaar van de Philips Sonicare.(30 januari 2014)
Leuk om de allerkleinste al kennis te laten maken met mondverzorging. Kindjes van: Mijn Kinderopvang Almere waren erg enthousiast. Jong geleerd oud gedaan.

Krantenartikel (april 2013)

Vaktijdschrift NVM (maart 2013)