Het team

Agnes Sluijter

Mondhygiënist & praktijkeigenaar

Een ervaren specialist

Sinds ze in 1990 afstudeerde Aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, heeft Agnes veel ervaring opgedaan op het gebied van mondzorg. Ze werkte onder andere een tijd in een algemene tandartspraktijk én zeven jaar in het VU-ziekenhuis op de afdeling mondziekten en kaakchirurgie.

Een eigen mondhygiënepraktijk

In 1994 begon Agnes met haar eigen praktijk in Almere. Agnes heeft in de afgelopen jaren haar stempel weten te drukken op de mondzorg in Flevoland niet alleen door het starten van haar eigen praktijk maar ook door haar rol als voorzitter van de werkgroep intercollegiale toetsing mondhygiënisten Flevoland. Er is veel aandacht voor de individuele situatie van de patiënt én wordt er veel waarde gehecht aan een goed patiëntencontact.

Angstige patiënten en patiënten met een medische achtergrond

Agnes heeft haar specialisaties op het gebied van haar werkzaamheden als mondhygiënist. Zo houdt ze zich bezig met de behandeling van angstige patiënten en patiënten met een (uitgebreide) medische achtergrond. Met veel geduld en deskundigheid helpt ze om haar patiënten hun mond en gebit gezond te maken en te houden.

Kwaliteit staat voorop

Om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mond- en gebitsverzorging, is Agnes ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), de Nederlandse Vereniging Voor Parodontologie (NVVP) en het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).

Talenkennis

Agnes spreekt de talen Nederlands en Engels.