Behandelingen

Tanden bleken

In een mum van tijd weer onbezorgd kunnen lachen

Een schitterend wit gebit, wie droomt er niet van? Witte tanden krijg je echter niet zomaar: goed onderhoud is erg belangrijk. Soms heeft het gebit nóg een duwtje in de rug nodig. U kunt er voor kiezen uw tanden te bleken. Wij helpen u om op een verantwoorde manier thuis uw tanden te bleken. Bekijk alvast de folder.

Thuis tanden bleken

Uw tanden thuis bleken kan heel verantwoord. Het thuis bleken van uw tanden duurt gemiddeld tussen de 7 en 10 dagen. Belangrijk is dat u op een professionele en veilge manier hiermee bezig gaat. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Hoe wit wilt u uw tanden?

Voordat u begint met het bleken van uw tanden, bekijken we wat de huidige kleur van het gebit is en of het bleken van de tanden verantwoord is. Wat we met dat laatste bedoelen? Kronen en vullingen zullen niet verkleuren tijdens het bleken, hetgeen een gek gezicht kan zijn. Omdat we u niet willen teleurstellen, geven we u een helder idee van het te verwachten resultaat.

In overleg met uw tandarts wordt uw gebit eenvoudig en veilig stralend wit. Vanuit tandartspraktijk aangestuurd. Informeer naar de mogelijkheden.