pijnloos tandsteen verwijderen

Behandelingen

Pijnloos tandsteen verwijderen

Tandsteen verwijderen zonder dat het pijn doet. Dat wil toch iedereen! Dat is nu mogelijk met de Airflow profylaxe. Pijnloos kunnen we uw gebit reinigen en jong tandsteen, tandplak en rookaanslag verwijderen.

Pijnloze gebitsreiniging is nu mogelijk! 

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken (Guided Biofilm Therapy) om u een pijnloze gebitsreiniging te geven. We maken gebruik van de Airflow profylaxe. Dit is een apparaat dat door middel van lucht, water en poeder een krachtige spray geeft en op deze wijze uw aanslag pijnloos verwijderd. Deze techniek is veel comfortabeler dan de huidige ultasoon- of handinstrumenten. 

Deze gebitsbehandeling verwijdert jong tandsteen, tandplak en rookaanslag. Tevens polijst het de tanden en kiezen en geeft u uw natuurlijke witte tanden terug.

Ook voor gevoelige tandhalzen?

Zeker! Het is veilig, efficiënt en zacht voor uw tanden en kiezen. De zeer aangename temperatuur van de spray is zacht voor uw gevoelige blootliggende tandhalzen. Het is een gebruiksvriendelijke pijnloze behandeling die kan worden aangepast aan alle leeftijdsgroepen en aan elke patiënt.

Voor wie is deze pijnloze behandeling geschikt?

De behandeling wordt toegepast op uw eigen tanden en kiezen, zowel voor uw volwassen gebit als het melkgebit. Ook is deze behandeling zeer doelmatig bij een beugel of implantaten